Decalajele din educatia preuniversitara sunt determinante pentru succesul unui copil in scoala si accesul la o viata de calitate.

Orice scoala si liceu din Romania ar trebui sa livreze educatie primara de buna calitate pentru toti elevii sai. Iar noi credem ca scolile au nevoie de lideri bine pregatiti, antreprenoriali si motivati pentru a face o reala diferenta in comunitatile in care lucreaza.

Academia de Leadership Scolar cauta 30 de directori de scoala, determinati sa invete management educational de la cei mai buni specialisti in educatie si de la o echipa de manageri si traineri din mediul de afaceri.

Toate intr-un program de dezvoltare a abilitatilor de leadership, intensiv si provocator, dezvoltat de specialisti care au avut rezultate exceptionale in a conduce scoli si companii in mai multe tari ale lumii.

Credem ca scolile si liceele din Romania au nevoie de directori pasionati, determinati care sunt atat manageri eficienti cat si veritabili lideri, capabili sa dezvolte o cultura scolara pozitiva si echitabila si sa aplice concepte inovatoare si antreprenoriale in contextul scolii.

O oportunitate pentru directori de scoli si licee cu initiativa, care vor lucra cu 7 specialisti internationali in educatie si manageri de companii private din business.

Traineri
internationali

Cursuri livrate de directori din alte tari, care au condus scoli in UK, SUA, Danemarca si alte tari

O comunitate cu alti directori

Acces la o comunitate profesionala de directori de scoli, posibilitatea de a schimba bune practici

Impact in rezultatele educationale

Toate modulele de instruire pentru directori urmaresc imbunatatirea rezultatelor educationale ale scolii

Expunere la inovatie si bune practici din alte tari

Traininguri si mentorat cu specialisti internationali in educatie, studii de caz, acces la cele mai relevante practici internationale de management scolar

Relevanta in activitatea zilnica scolara

Un program menit sa creasca performantele directorilor si ale scolilor, sa imbunatateasca calitatea predarii si rezultatele elevilor