Burse și modalități de finanțare

Logo Academia de Leadership 2022

Pentru școlile publice

Costul total al programului pentru director este de 400 EUR. Majoritatea cheltuielilor aferente acestui program sunt susținute prin curtoazia unor donații realizate de către companii private partenere, astfel încât contribuția financiară a directorilor participanți din școlile publice în program să fie cât mai mică.

Fiecare participant în program are posibilitatea de a primi o bursă care acoperă majoritatea cheltuielilor aferente participării la acest program: experiența de formare, cazarea și transportul, mesele și materialele de curs pentru modulele de formare pentru cele 15 luni.

Valoarea unei burse este de 2 900 EUR, iar în acest caz contribuția individuală care rămâne directorului este de 400 de EUR, care poate fi plătită în 3 tranșe egale: o tranșă se plătește la începutul programului, celelalte două tranșe se vor plăti pe parcursul perioadei septembrie 2022 – iulie 2023.

Încurajăm directorii să implice mediul de business local în susținerea lor vizavi de acoperirea taxei de participare, administrațiile publice locale sau alți parteneri care cred în motivația directorului de a aduce schimbare în școala pe care o conduc. De asemenea, taxa de participare poate fi acoperită și din bugetul școlii.

Pentru școlile private

Costul este de 3 300 EUR per participant, însă el poate fi diminuat în măsura în care instituția privată poate deveni partener în cadrul programului, de exemplu prin oferirea de servicii in kind care reduc alte costuri ale organizării proiectului.

Acest cost acoperă toate cheltuielile de deplasare, cazare, masa și toate materialele de curs aferente programului pentru cele 15 luni de activitate.

Aplicațiile s-au încheiat. Lasă-ne datele de contact și te vom anunța când te vei putea înscrie în program.