Ce se întâmplă după ce completez formularul de preînscriere?

Veți primi pe email un link către aplicația pe care trebuie sa o completați pentru a finaliza înscrierea. Va rugăm să verificați și în căsuța de spam.

Despre ce este formularul de aplicație?

Aplicația constă într-un set de întrebări despre activitatea dumneavoastră și despre profilul școlii pe care îl reprezentați și durează aproximativ 40 de minute completarea acesteia.

Care este termenul final până la care pot transmite aplicația?

Aplicația se completează online, din linkul pe care l-ați primit după confirmarea preînscrierii. Ultima zi până la care am primit aplicațiile a fost 7 iulie, ora 23:59.

Ce presupune următoarea etapă de selecție?

Următoarele etape presupun completarea unui test online care evaluează potențialul de leadership și un interviu în București.

Toți candidații invitați pentru interviuri vor fi anunțați cu 10-14 zile înainte, iar interviul va fi planificat în funcție de programul dumneavoastră cu posibilitatea de a alege între mai multe zile disponibile.

Când au loc modulele de curs?

Modulele de curs vor avea loc o dată pe lună la București, în perioada septembrie 2019 – iulie 2020. Fiecare modul se desfășoară timp de 2-3 zile, în general la final de săptămână. Datele de desfășurare ale modulelor de curs vor fi în general anunțate cu 3 luni în avans.

Ce costuri sunt acoperite?

Costul programului pentru cele 12 luni este de 5 000 Euro/per participant.

AVE și companiile private care susțin acest program oferă fiecărui participant o bursă privata de 4,400 EUR. Participanții la program plătesc o taxă de școlarizare de 600 Euro, in trei tranșe, stabilite la începutul programului.

Pe parcursul modulelor de formare lunare, condițiile de cazare, transport și prânzul sunt asigurate. Taxa de participare este aceeași pentru toți participanții, chiar și pentru cei care locuiesc în București, Ilfov sau vor alege să nu beneficieze de cazarea oferită de organizatori.

La câte module de curs trebuie să particip?

Participarea în program presupune parcurgerea tuturor modulelor de curs.
Participanții care vor primi diplome de participare la finalul programului trebuie să fi participat la toate modulele de training.

Ce trebuie să fac între timp, de la un modul de curs la altul?

Pe perioada programului, participanții lucrează la obiectivele pe care și le setează alături de coachi, punând în aplicare instrumentele de lucru și praticile dezvoltate în zilele de curs. Totodată, de la o lună la alta, participanții beneficiază de suport sub forma de mentorat și coaching pentru a găsi modurile optime în care pot să aplice și să testeze noile cunoștințe și instrumente în școlile lor în timp real. Pentru mai multe detalii despre sprijinul pe care îl primesc participanții, consultați secțiunea Model Educațional.

Toți participanții din acest program trebuie să dovedească angajament și interes pentru a pune în practică noi comportamente manageriale, activități sau proiecte în școlile pe care le conduc, cu susținerea mentorilor și a coachilor cu care lucrează și totodată de a documenta și a prezenta rezultatele obținute în contextul sesiunilor de lucru.

Ce se întamplă dacă lipsesc de la un modul?

Nu vei putea recupera nici un modul, așa că e important să participi la toate modulele din program. Sunt acceptabile doar motivările pentru situații medicale de urgență însoțite de actele doveditoare pentru situația respectivă.