Rezultate ale directorilor din ediția 2019-2020 a Academiei

Prezența profesorilor la activitățile online pentru școlile din Academie​

Creșterea promovabilității la Evaluarea Națională și Bacalaureat în unele școli din program

Finanțările securizate de directorii din program pentru școlile și grădinițele lor

Experiența directorilor absolvenți în promoția 2019-2020

Cum au văzut directorii participarea în Academia de Leadership și ce rezultate au avut pe timp de pandemie.

Directorii admiși în Academia de Leadership

harta-02 SM MM SV BT SJ BN CJ MS BH HR NT IS AR AB VS TM HD SB BC BV CV VN GL CS VL AG DB PH GJ BZ BR TL MH DJ TR GR IF CL OT IL CT
 

Testimoniale

Ceea ce se intampla in Academia de Leadership este in domeniul formarii directorilor de scoli standardul necesar directorului sa inteleaga, sa actioneze, sa dezvolte comunitatea educationala din care face parte, standard care pana acum nu a fost definit de nimeni. Cu ajutorul acestui program am reusit sa fac numeroase schimbari in scoala mea, intr-un timp scurt, printre care si discutiile cu fiecare profesor in parte au devenit o prioritate pentru mine.
Marian Viorel Anghel
Liceul Teoretic Petre Pandrea, Olt
Participand la Academia de Leadership si Management Scolar am reusit sa facilitez comunicarea intre cadrele didactice de la centru cu colegii din cele sapte structuri pentru o mai buna relationare a lor si cu elevii. Programul din care fac parte este o experienta de imbogatire spirituala si ma ajuta sa imi cunosc colegii si sa ma descopar.
Coca Codrianu
Liceul teoretic Lascar Rosetti, Iasi
Tot ceea ce am studiat si am dus mai departe in scoala mea, experientele de buna practica de pana acum, au insemnat, concentrare in munca cu elevii, cu prioritate pe rezultatele educationale si doresc sa lucrez proactiv pentru imbunatatirea calitatii educatiei. Academia de Leadership mi-a schimbat viata, impreuna am avut experiente de invatare, am realizat transformari in scoala, dar mai ales am intanlit oameni deosebiti care cred in schimbare, care sunt motivati pentru a face o diferenta in comunitatile in care lucreaza. Am invatat multe lucruri iar acum cred 100% ca toti elevii pot si merita sa isi atinga potentialul in scoala si in cariera.
Ana Gavrilescu
Scoala Gimnaziala Timboesti, Vrancea