Secventele procesului de recrutare

Aplicație online

Evaluare de către o comisie formata din specialițti în recrutare din sectorul privat

Completarea unui test care ilustrează profilul și potențialul de leadership

Interviu la București cu echipa noastră

Primirea unei oferte de participare in program

Pentru școlile publice

Fiecare participant în program are posibilitatea de a primi o bursa care acoperă majoritatea cheltuielilor aferente participării la acest program, inclusiv cazarea și transportul, mesele și materialele de curs pentru sesiunile care vor avea loc la București.

Valoarea unei burse este de 4400 EUR, iar în acest caz contribuția individuală care ramane directorului este de 600 de EUR, care poate fi platita in 3 transe egale.

Pentru școlile private

Costul de participare în program pentru școlile private este de 5 000 EUR per participant însa el poate fi diminuat în măsura în care instituția privată poate deveni partener în cadru programului, de exemplu prin oferirea de servicii in kind care reduc alte costuri ale organizării proiectului. 

Acest cost acoperă toate cheltuielile de deplasare, cazare, masa și toate materialele de curs aferente programului.

Costul total al programului este de 200.000 EUR. Majoritatea cheltuielilor aferente acestui program sunt sustinute prin curtoazia unor donatii realizate de catre companii private partenere, astfel incat contributia financiara a directorilor participanti din scolile publice in program sa fie cat mai micaî

Vrei sa susții participarea unui director în program?