Acest program reprezinta o oportunitate limitata pentru 40 de persoane care vor avea ocazia sa lucreze timp de un an cu specialisti internationali in educatie, directori de scoli din alte tari si manageri de companii din sectorul privat.

Participantii in program trebuie sa dovedeasca angajament si determinare pentru a lua parte in acest proces timp de 16 luni, in perioada aprilie 2018 – iulie 2019.

Disponibilitatea de a participa la un interviu la Bucuresti

Toti candidatii invitati pentru interviuri vor fi anuntati cu 10-14 zile inainte, iar interviul va fi planificat in functie de programul dumneavoastra cu posibilitatea de a alege intre mai multe zile disponibile.

Angajament pentru a participa la toate modulele de curs pe durata celor 16 luni

Modulele vor avea loc o data pe luna la Bucuresti, in perioada aprilie 2018 – iulie 2019. Fiecare modul se desfasoara timp de 2-3 zile, in general la final de saptamana. Datele de desfasurare ale modulelor de curs vor fi in general anuntate cu 3 luni in avans. Participarea in program presupune parcurgerea tuturor modulelor de curs.

Participantii care vor primi diplome de participare la finalul programului trebuie sa fi participat la toate modulele de training.

Participantii in program vor avea la dispozitie intre 9 si 11 luni pentru a dezvolta noi activitati si proiecte si pentru a le implementa in scolile lor cu ajutorul instrumentelor de management pe care le vor explora in decursul programului

Programul ofera participantilor oportunitatea de a descoperi in mod treptat noi instrumente de lucru si practici manageriale care vor fi abordate in maniere foarte practice, in feluri in care sa poata fi realmente folositoare in contextul actual al scolilor din Romania.

Programul de mentorat si coaching va oferi de asemenea suport participantilor in program pentru a gasi modurile optime in care pot sa aplice si sa testeze noile cunostinte si instrumente in scolile lor in timp real.

Toti participantii in acest program trebuie sa dovedeasca angajament si interes pentru a pune in practica noi comportamente manageriale, activitati sau proiecte in scolile pe care le conduc, cu sustinerea mentorilor si a coachilor cu care lucreaza si totodata de a documenta si a prezenta rezultatele obtinute in contextul sesiunilor de lucru.

Plata taxei de scolarizare in 3 transe

Participantii in program au posibilitatea de a plati taxa de scolarizare pentru program in 3 transe egale, stabilite la admiterea in program.