Pentru scolile publice

Fiecare participant in program are posibilitatea de a primi o bursa care acopera majoritatea cheltuielilor aferente participarii la acest program, inclusiv cazarea si transportul, mesele si materialele de curs pentru sesiunile care vor avea loc la Bucuresti.

Valoarea unei burse este de 9400 EUR, iar in acest caz contributia individuala care ramane directorului este de 600 de EUR, care poate fi platita in 3 transe egale.

Pentru scolile private

Costul de participare in program pentru scolile private este de 9400 EUR per participant insa el poate fi diminuat in masura in care institutia privata poate deveni partener in cadru programului, de exemplu prin oferirea de servicii in kind care reduc alte costuri ale organizarii proiectului. Acest cost acopera toate cheltuielile de deplasare, cazare si masa si toate materialele de curs aferente programului.

Costul total al programului  este de 300.000 EUR. Majoritatea cheltuielilor aferente acestui program sunt sustinute prin courtoazia unor donatii realizate de catre companii private partenere, astfel incat contributia financiara a directorilor participanti din scolile publice in program sa fie cat mai mica.