Finantarea directionata catre AVE va fi folosita pentru a sustine unul dintre proiectele pe care le desfasuram. Toate proiectele asociatiei noastre sunt sustinute cu finantare privata, din partea companiilor sau a persoanelor fizice care contribuie prin donatii.

Ce reprezinta 3.5% din impozitul pe profit si ce trebuie sa faci

  1. Fiecare persoana fizica care are un venit poate redirectiona 3.5% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala din Romania.
  2. Descarca formularul și completeaza-l, apoi trimite-l catre noi iar echipa noastra se va ocupa de depunerea lui la administratia financiara aferenta resedintei tale.

  Completeaza formularul 230 daca ai realizat venituri doar din salarii

  Completeaza formularul 200 daca ai venituri si din alte surse

AVE = Asociația pentru Valori în Educație, un grup activ și implicat ce promovează valorile morale ca fundament pentru transformarea sistemului educațional românesc.

Încrederea și comportamentul etic sunt pietrele de temelie ale AVE.

Ne dorim:

  1. Să contribuim la crearea unui sistem educațional care promovează respectul, onestitatea, spiritul de echipa și responsabilitatea
  2. Să generăm o schimbare structurală în strategia educațională a României
  3. Să trăim valorile pe care le promovăm, cultivându-le în profesiile și afacerile noastre, în rândul colaboratorilor noștri, și în societate în general
  4. Să creăm o comunitate unită de susținători ai valorilor morale, în cadrul căreia membrii să se sprijine reciproc, împărtășind experiențe și reguli de bună practică

 

Pentru a discuta despre cum puteti sustine proiectele noastre in care oferim mai multor copii sansa la o educatie de calitate, ne puteti contacta la: andreea.nistor@ave-romania.ro, Director Executiv Andreea Nistor.

Ia legatura cu specialistul nostru fiscal pentru a intelege mai multe