Edu Leadership Gala

Aducem impreuna lideri din business si directori de scoli pentru a explora cum transformam educatia

27 noiembrie 2019, Athénée Palace Hilton, Bucuresti

Edu Leadership Gala inseamna:

1 seara dedicata implicarii

ne uitam la activitatile pe care le putem dezvolta pentru a avea cel mai mare impact asupra viitorului educatiei din tara, evaluand rezultatele avute in programele AVE in ultimul an.

1 comunitate de lideri

pasionati si determinati, care fac schimb de solutii, idei si resurse si care invata impreuna cum sa modernizeze sistemul educational romanesc, atat din interior, cat si din exterior.

5 premii pentru directori de scolii exceptionali

identificam, impartasim si sarbatorim povestile de succes ale directorilor care au un impact major asupra elevilor din Romania. Detalii despre premii »

Povestea directorului anului

oferim distinctia Directorul Anului si aflam povestea sa, prin intermediul proiectelor dezvoltate pentru a sustine transformarea educatiei in scoala sau gradinita sa.

Gala in care premiem directori de scoli exceptionali

Recunoastem liderii care fac o diferenta pentru scolile din Romania

In cadrul galei vom oferi 5 premii pentru liderii educationali care au construit pentru scolile si elevii lor proiecte si oportunitati. Ii sarbatorim pe cei care au avut impact transformational asupra calitatii educatiei si au imbunatatit semnificativ rezultatele scolare ale elevilor, oferindu-le acces autentic la oportunitati educationale mai bune, prin munca lor.

In seara zilei de 27 noiembrie, aducem impreuna lideri din business si cei mai inovatori directori din scolile romanesti. I-am cunoscut pe cei 5 premianti si le-am ascultat povestile de succes ale directorilor care sunt determinati sa faca o diferenta pentru modernizarea educatiei din Romania.

Castigatorii premiului Directorul Anului 2019 sunt:

Categoriile de premii

Da click pe fiecare sectiune pentru a afla criteriile fiecarui premiu

  • cautam directori care au realizat transformari neasteptate in scolile lor folosind metode, idei sau solutii inovative si surprinzatoare
  • directorii care fac lucrurile asa cum nimeni nu a indraznit sa le faca inaintea lor, imbratiseaza idei creative si isi asuma riscuri calculate pentru a identifica solutii mult mai eficiente pentru provocarile pe care comunitatile lor le intampina
  • sparg normele clasice si imping solutiile lor dincolo de metodele obisnuite sau actiunile incercate inaintea lor
  • cautam directori ale caror initiative/proiecte/idei au facilitat accesul egal la educatie de calitate pentru grupuri dezavantajate (elevi cu conditii materiale precare, minoritati, cerinte educationale speciale, etc.)
  • care considera ca circumstantele si conditiile in care un copil s-a nascut, nu ar trebui sa influenteze negativ accesul lui la educatie si sunt cu adevarat determinati sa asigure pentru fiecare elev oportunitati reale de participare in scoala
  • cautam directori ale caror initiative/proiecte/idei arata eficienta unor actiuni antreprenoriale in situatii in care resursele nu au fost suficiente sau situatile au fost provocatoare
  • abilitatea de a vedea oportunitati acolo unde exista provocari si capacitatea de a identifica resurse si posibilitati, pentru a obtine eficient rezultate pe care altii nu le-au identificat
  • curajul de a isi asuma initiative si riscuri calculate, perseverenta
  • categorie deschisa directorilor de scoli din Romania pana in 35 de ani, care se afla in primul lor mandat
  • cautam directori ale caror initiative/proiecte/idei arata motivatie crescuta si capacitate de leadership de a imbunatati procesul educational in scoala lor, nu neaparat din pozitia curenta de director
 

De ce e relevant pentru mediul de business?

 

Asociatia pentru Valori in Educatie este un ONG fondat de reprezentanti ai mediului de business, ca si tine, care si-au dorit sa contribuie la cresterea calitatii in educatie. Scopul nostru este sa aducem Romania in top 10 sisteme educationale din Europa pana in 2035.

Pentru a ne atinge obiectivul, dezvoltam proiecte in care implicam directori de scoli, care au un impact major in scolile sau gradinitele pe care le conduc. Le oferim un program personalizat de dezvoltare personala si de invatare, prin care le oferim training-uri cu experti internationali, mentori din business, consultanti si cei mai buni specialisti ONG din Romania.

Astfel, le oferim increderea si resursele necesare pentru a creste calitatea educatiei in scolile lor, pentru a intelege cum sa creasca motivatia profesorilor si cum sa implice intreaga comunitate in procesul educational. In cadrul galei, vom prezenta unele dintre povestile lor si vom descoperi cum ii putem sprijini in acest demers.

Pentru a afla mai multe despre viitoarele evenimente si cum ne poti sustine, contacteaza-ne la andreea.nistor@ave-romania.ro.

Partenerii evenimentului

Partenerii principali ai AVE

Parteneri finanțatori pentru Academia de Leadership

Parteneri finanțatori pentru Gala 2019

Parteneri finanțatori pentru Gala 2018