Finanțarea direcționată către AVE va fi folosită pentru a susține unul dintre proiectele pe care le desfășoară AVE sau organizațiile partenere comisionate de noi pentru a implementa diverse proiecte la nivelul comunităților locale din țară. Finanțatorii noștri pot alege împreună cu noi care este proiectul către care vor să direcționeze investiția lor, sau ne pot lăsa pe noi să decidem care este cea mai bună folosire a resurselor.

Ce se întamplă cu banii pe care îi vei dona?

O echipă de oameni cu experiență în business va urmări lunar progresul proiectului și va evalua indicatorii de eficiență ai acestuia care sunt publicați pe site-ul AVE în pagina proiectului.

Pentru fondurile care sunt redirecționate către organizațiile partenere AVE, banii sunt transferați către organizații în etape, pe masură ce proiectul se desfășoară și în concordanță cu obiectivele prestabilite în proiect.

Finanțatorii primesc periodic rapoarte de activitate și vești despre desfășurarea proiectului de la echipa noastră de evaluatori.

Sponsorizările efectuate de către plătitorii de impozit pe profit sunt reglementate de legislația fiscală, modalitatea fiind foarte simplă:

  • semnează un contract de sponsorizare cu un ONG înscris în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale și vireaza către acesta suma dorită;
  • calculează suma reprezentând 20% din impozitul pe profit și suma reprezentând 0,75% din cifra de afaceri;
  • sponsorizarea acordată, limitată la valoarea cea mai mică dintre cele două sume calculate mai sus, se va deduce din impozitul pe profit datorat.