Fii liderul propriilor emoții!

Consiliere psihologică gratuită pentru directorii de școli și grădinițe

Perioada solicitantă pe care o traversezi ca lider în educație a conturat nevoia de suport emoțional. Pentru a face față schimbărilor impuse de contextul actual, ne dorim să îți oferim accesul la 2 sesiuni de consiliere psihologică despre rolul tău la școală în cadrul parteneriatului desfășurat între AVE și organizația Dare to Care. 

Echipa de specialiști Dare to Care este aici pentru a te susține! Vine în sprijinul tău și te ajută să găsești puterea, curajul, claritatea, liniștea, alinarea la gândurile și situațiile școlare ce te copleșesc. În cadrul instituțiilor de învățământ, sunt zile când pare că ai găsit soluții și alte zile când totul pare imposibil. Pentru toate aceste zile, vei descoperi, alături de psihologul tău, strategia potrivită.

Dacă îți dorești să ajungi la un echilibru personal, te poți înscrie completând formularul și un specialist Dare to Care te va contacta pentru a stabili, în funcția disponibilității fiecăruia dintre voi, cele 2 sesiuni gratuite de consiliere psihologică legate de provocările din școală.

 

Care este procesul prin care vei trece?

  • Te înscrii prin completarea formularului de pe pagina AVE
  • Un specialist Dare to Care te contactează în maximum 2 zile
  • Îți programezi cele două sesiuni de maxim 50 de minute cu specialistul
  • Beneficiezi de 2 întâlniri gratuite cu același specialist

Vă puteți înscrie până pe 8 iulie.

„Directorul reprezintă un suport pentru întreaga lui comunitate. Elevii și profesorii își bazează activitatea pe sprijinul oferit de liderul școlii. Un director este omul care inspiră, este sincer, deschis pentru a asculta, a empatiza și a oferi suport emoțional! Pentru a face față provocărilor și schimbărilor are nevoie de echilibru. Fiind el bine, își poate aduce contribuția la îmbunătățirea echipei. De cele mai multe ori, este nevoie de cineva în care ai încredere pentru a realiza unde ești, atunci când îți este greu. Fiind el bine, poate face bine în jurul său.”
Violeta Dascălu
Director la Școala Gimnazială "Ferdinand I"