Partener fondator Academia Leadership și Management Școlar

Academia de Leadership si Management Scolar 2019

Academia de Leadership este primul program de dezvoltare si crestere a abilitatilor de leadership si management dedicat directorilor de scoli si gradinite care vor sa imbunatateasca rezultatele educationale din institutiile pe care le conduc.

Selectam cei mai determinati directori de scoli si gradinite si le oferim programe personalizate de invatare si crestere profesionala, alaturi de cele mai relevante ONG-uri din Romania care lucreaza in domeniul educational, manageri din business si formatori internationali.

Credem ca scolile au nevoie de lideri bine pregatiti, antreprenoriali si motivati pentru a face o reala diferenta in randul copiilor si profesorilor.

Inscrierile pentru editia 2019-2020 a Academiei de Leadeship s-au incheiat​, insa poti fi printre primii care afla despre inscrierile pentru editia 2020-2021.

Experienta directorilor din prima serie a Academiei

Traineri
internationali

Cursuri livrate de directori din alte tari, acces la solutii de management care schimba rezultatele educationale ale elevilor in lume

O comunitate cu alti directori

Acces la o comunitate profesionala de directori de scoli, posibilitatea de a schimba bune practici

Impact in rezultatele educationale

Toate modulele de formare pentru directori urmaresc imbunatatirea rezultatelor educationale ale scolii

Expunere la inovatie si bune practici din alte tari

Traininguri si mentorat cu specialisti internationali in educatie, studii de caz cu cele mai relevante ONG din Romania

Relevanta in activitatea zilnica scolara

Traininguri si mentorat cu specialisti internationali in educatie, studii de caz, acces la cele mai relevante practici internationale de management scolar