Decalajele din educația preuniversitară sunt determinante pentru succesul unui copil în școala și accesul la o viață de calitate. 

Orice școala și liceu din România ar trebui să livreze educație primară de bună calitate pentru toți elevii săi. Iar noi credem că școlile au nevoie de lideri bine pregătiți, antreprenoriali și motivați pentru a face o reala diferență în comunitățile în care lucrează.

O oportunitate pentru 40 de directori care vor lucra timp de un an cu specialiști internaționali în educație, directori de școli din alte țări și manageri din business. 

Toate intr-un program de dezvoltare a abilitatilor de leadership, intensiv si provocator, dezvoltat de specialisti care au avut rezultate exceptionale in a conduce scoli si companii in mai multe tari ale lumii.

Traineri
internationali

Cursuri livrate de directori din alte tari, care au condus scoli in UK, SUA, Danemarca si alte tari

O comunitate cu alti directori

Acces la o comunitate profesionala de directori de scoli, posibilitatea de a schimba bune practici

Impact in rezultatele educationale

Toate modulele de instruire pentru directori urmaresc imbunatatirea rezultatelor educationale ale scolii

Expunere la inovatie si bune practici din alte tari

Traininguri si mentorat cu specialisti internationali in educatie, studii de caz, acces la cele mai relevante practici internationale de management scolar

Relevanta in activitatea zilnica scolara

Un program menit sa creasca performantele directorilor si ale scolilor, sa imbunatateasca calitatea predarii si rezultatele elevilor