Dragă jurat,

Bine ai venit în comunitatea celor care vor genera schimbarea în educație, prin alegerea Directorilor Anului 2024, directori de școală a căror realizări inspiră și dau încredere într-un viitor mai bun.

Vom face cunoscută implicarea ta, prin rolul de jurat, în Gala Premiilor pentru Directorii Anului, pe canalele de socializare AVE LinkedIn, Instagram, Facebook și în secțiunea de jurat a Galei Premiilor pentru Directorii Anului.

Poți spune și tu comunității tale online despre rolul important pe care ți l-ai asumat, cu ajutorul vizualului pe care îl vom crea special pentru tine.

Mai jos poți vedea simulări ale execuțiilor care vor apărea în mediul online: vizual de grup, individual, secțiunea dedicată juriului Galei. M-am folosit drept exemplu.

Pentru a putea implementa toate cele de mai sus sunt necesare câteva informații de la tine. Te rog să completezi câmpurile de mai jos, folosind diacritice.

Asigură-te că datele sunt corecte întrucât ele vor pleca direct la designer pentru implementare.

Pentru că ne dorim să avem același orizont de așteptare, te rog să ai în vedere că actualizările pe website se fac de două ori pe săptămână (în zilele de joi și luni), iar postările din social media se publică de îndată ce întrunim condițiile de mai sus, pentru 9 jurați, ca să putem lucra vizualul de grup.

Secțiune Juriu GALĂ ave-romania .ro

Anunțare juriu,
rețele socializare AVE

Vizual individual pentru
comunitatea proprie