Peste 6,300 de directori de școli, 180,000 de profesori și 3 milioane de elevi din România resimt presiunea celei mai mari crize din ultimii 50 de ani.

Credem în responsabilitatea noastră de a susține mediul educațional în această perioadă dificilă și credem că putem să fim alături de directori în mediul digital, pentru a continua dezvoltarea lor.

Astfel, organizăm seria de webinarii Edu Leaders Talks – întâlniri online pe teme relevante pentru liderii din educație, care să îi pregătească să treacă mai ușor peste această perioadă. Ne folosim de experiența obținută în Academia de Leadership și Management Școlar, unde lucrăm cu 119 directori pentru dezvoltarea competențelor de leadership.

Program webinarii:

Apasă pe fiecare webinar pentru a citi descrierea:

Sesiune online este bazată pe descoperiri din neuroștiință și cercetări din psihologia cognitiv-comportamentală, psihologia pozitivă și coaching, în care vom afla care sunt cei 3 ”mușchi” mentali care ne permit să prosperăm chiar și în perioade dificile. Controlând acești “mușchi” vom avea rezultate mai bune, relații echilibrate cu cei din jur și o stare generală de bine.

Am lansat parteneriatul cu Dare to Care, prin care oferim consiliere psihologică gratuită directorilor de școli și grădinție din țară.

În plus, am lansat și seria Pastila de Inspirație – Q&A live pe Facebook, în care directorii împărtășesc din experiența lor de a găsi soluții și a forma profesori în această perioadă.

Vezi aici înregistrările evenimentelor anterioare

Următoarea întâlnire va avea loc marți, 7 iulie.

Participare și înscriere

Conținutul webinariilor cu reprezentanți ai mediului de business este adaptat directorilor de școli și grădinițe din țară, iar participarea este gratuită. Fiecare director se poate înscrie la un număr nelimitat de webinarii, completând formularul de mai jos și menționând la ce webinarii își dorește să participe.

Participarea la Pastila de Inspirație nu necesită pre-înscriere, evenimentul va fi live pe pagina de Facebook AVE România.