_webinar

Directorii de școli învață alături de specialiștii din business

Salvează în calendar 09/08/2020 18:30 09/08/2020 20:30 08/25/2020 17:00 08/25/2020 19:00 Romania Edu Leaders Talks FREQ=WEEKLY;INTERVAL=1;COUNT=9 Completează formularul de înscriere pentru a primi link-ul de acces: https://form.jotform.com/201873110580346 Zoom

Edu Leaders Talks este platforma națională digitală care facilitează interacțiunea dintre liderii din educație și experții în mediul de business dedicată tuturor directorilor de școli și grădinițe din România.

Cea de a doua ediție a seriei de webinarii, revine cu un nou context de învățare pentru liderii din educație care trebuie să își adapteze abilitățile de leadership în funcție de crizele pe care le traversează.

În perioade de schimbare, atributele de conducere necesare directorilor de școli sunt fundamental diferite. Poziționarea școlii pentru viitor, susținerea echipei de profesori și a elevilor în procesul de predare și învățare, necesită dezvoltarea unor noi competențe esențiale. Liderii din business sunt alături liderilor de școli, oferindu-le metode și exemple transferabile în sfera educațională.

Webinariile Edu Leaders Talks II:

În cadrul Pastilei de Inspirație – Q&A LIVE pe Facebook, directorii din programele AVE impărtășesc modalitățile prin care au reușit să implementeze în școlile lor concepte prezentate la webinarii.

 27 augus, Puterea VIZIUNII unitare într-o școală – din perspectiva directorilor (vezi înregistrarea).
 3 septembrie, Premise ale școlilor care ÎNVAȚĂ continuu – din perspectiva directorilor (vezi înregistrarea)
17 septembrie, Cum să conduci o școală pentru toți COPIII – din perspectiva directorilor (vezi înregistrarea).
24 septembrie – Esența DATELOR în practicile educaționale de succes (vezi înregistrarea)
1 octombrie – Rolul FEEDBACK-ului în îmbunătățirea performanței profesorilor (vezi înregistrarea)
8 octombrie –  „Standarde de predare și MANAGEMENTUL PERFORMAȚEI în școli” (vezi înregistrarea)
15 octombrie –  „Cum construiești echilibrul dintre: RELAȚIA cu echipa didactică și OBIECTIVELE școlii pe care o conduci” (vezi Partea I / vezi Partea a II-a)
22 octombrie -PĂRINȚI.PROFESORI.PARTENERI – Strategii de menținere a motivației tuturor părților implicate în viața școlii (vezi înregistrarea)
29 octombrie – Leadership colaborativ și COMUNITĂȚI active (vezi înregistrarea)

Revenim în scurt timp cu Ediția III – Edu Leaders Talks!